Liba-Sakala: Uued seadused toovad prisked trahvid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teie kass püüab alates 1. juunist aiast kinni mõne pisinärilise, väikelinnu või räime, peab tolle peal kirjas olema toitumisalane info.
Kui teie kass püüab alates 1. juunist aiast kinni mõne pisinärilise, väikelinnu või räime, peab tolle peal kirjas olema toitumisalane info. Foto: Sakala

Paljusid Eesti elanikke on ärevusse ajanud kuulujutt, et Euroopa Liidu nõudel peavad juba selle aasta jooksul kõik siinsed pisinärilised ja väikelinnud kandma infot oma toiteväärtuse kohta.

Liba-Sakala uuris asja ja sai oma allikatelt teada, et kõlakatel on tõepõhi all. Tõsi, esialgu on tegu vaid europarlamendile esitatud eelnõuga. Millal ja kas üldse eelnõu seaduseks saab, ei osata öelda.

Kõige aluseks on saksa pensionäri Ralf Hütteri kaebus. Nimelt on Hütteri kass Franz toitunud juba aastaid koduümbruse närilistest ja pole ära öelnud ka mõnest varblasest. Nüüd on ta läinud väga paksuks ja tervisehädadega kimpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles