Poolteist aastat müüki on läinud tõrgeteta

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tellida kaup koos kojuveoga, vastutab müüja kuni kauba ostjale üleandmiseni
Kui tellida kaup koos kojuveoga, vastutab müüja kuni kauba ostjale üleandmiseni Foto: Andres Teiss / Postimees

WUWU Outlet on üks näide online-šoppamise tõusuperioodil loodud e-poest. Poolteiseaastase tegutsemisaja vältel pole omanikel oma sõnul tarbijakaitsjatega kokkupuudet olnud.

Ilmselt hõlbustab osaühing WUWU tegevust see, et rõivad, jalatsid ja aksessuaarid, mida ta müüb, on juba varem ära tellitud. «Tellime kaupa väga paljudest Euroopa riikidest. Meil on müügil asju Itaaliast, Hispaaniast, Inglismaalt, Rootsist ja Taanist,» tõi näiteks Maria Kook, kes on üks WUWU eestvedajaid.

«Oleme tegutsenud juba poolteist aastat ning peame ausalt tunnistama, et meil ei ole olnud mitte ühtegi tõsist probleemi,» lausus Kook. «Kui klient ei jää toote tegumoe või suurusega rahule, saab ta selle ümber vahetada või tagastada ja ilmselt seetõttu ei ole meil ka kunagi läinud asi nii kaugele, et tarbijakaitseamet sekkuma oleks pidanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles