Kondase keskusest saab hansapäevade ajal kunstiaed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näide Ameerika kollaažimeistri John Digby loomingust.
Näide Ameerika kollaažimeistri John Digby loomingust. Foto: Repro

Kondase keskuse hoovist saab Viljandi hansapäevade ajal traditsiooniline kunstiaed, kus on plaanis töötoad, etendused ja kunstiturg ning avatakse ka verandakohvik. Muuseumi ruumides pannakse aga välja tervelt neli uut näitust.

Reedel kell 17 avatakse Peterburi kunstniku Marina Masso näitus «Akvarellidest mosaiik». 1961. aastal Leningradis sündinud Masso on Viljandimaa juurtega akvarellist, kes on Peterburi kunstikoolides tudeerinud maali, graafikat ja keraamikat. 2004. aastast kuulub ta oma kodulinna akvarellistide ühingusse ning teenib leiba vabakutselise kunstnikuna nõtkeid lillekompositsioone ja mahedaid linnavaateid maalides. Masso näitus jääb avatuks 5. juulini.

Laupäeval kell 13 avatakse keskuses aasta tähtsaim välisnäitus: 1938. aastal Londonis sündinud Ameerika kollaažimeistri John Digby isikunäitus «Looduse lood».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles