Haihtunud tulemused taastatakse märtsiks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi praegu saab ümber Viljandi järve jooksu 1982. aasta võitja teada kas järve äärest kivi pealt vaadates või otse jooksu korraldajatelt küsides, siis 1. märtsiks on korraldajad lubanud taastada ka vahepeal internetist kaotsi läinud statistika.
Kuigi praegu saab ümber Viljandi järve jooksu 1982. aasta võitja teada kas järve äärest kivi pealt vaadates või otse jooksu korraldajatelt küsides, siis 1. märtsiks on korraldajad lubanud taastada ka vahepeal internetist kaotsi läinud statistika. Foto: Elmo Riig

Nii mõnigi ümber Viljandi järve jooksnu on Sakalale esitanud pärimise, et teada saada, millal ilmub internetti suurjooksu kõigi aastate täielik statistika.

Linnajuhtide otsusega korraldab mullusest alatest kevadist ümber Viljandi järve jooksu linnale kuuluv Viljandi spordikeskus ning selle juhataja Mati Jürissoni sõnul on eesmärgiks võetud, et statistika tuleb hiljemalt 1. märtsil üles saada.

Uus koduleht ja otsingumootor
«Andmed on meil olemas, see sai nüüd kontrollitud,» tähendas Mati Jürisson. Korraldusmeeskond teab, et neid internetist ei leia, ning Jürisson palus vabandust kõigilt, kes pole oma andmeid kätte saanud.
Märtsini võtab statistika ülespanek aega seepärast, et ka järvejooksu koduleht, kuhu see üles pannakse, läheb ümbertegemisele. «Kui saame kodulehe nüüd nädala või paariga aktiivseks, ongi järgmine samm tekitada otsingumootor,» selgitas Jürisson.
Lihtsa variandi, kus aastad tuleks ise läbi toksida, saaks kohe üles panna, kuid leiti, et sel pole mõtet. «IT-mehed teevad praegu sellist programmijuppi või otsingumootorit, et iga soovija saaks kogu komplekti enda kohta kätte,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles