Linnapea kavatseb oma kinnistul ehitama hakata

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu asub Järve tänav 4 kinnistul ühekorruseline viilkatuse ja uukidega laudvoodrita palkhoone, milles pole aastaid elatud ning mille seisukord on väga kehv.
Praegu asub Järve tänav 4 kinnistul ühekorruseline viilkatuse ja uukidega laudvoodrita palkhoone, milles pole aastaid elatud ning mille seisukord on väga kehv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnapeale Ando Kivibergile kuuluval järveäärsel kinnistul on pärast aastatepikkust vaikust taas toimetamist märgata. Lagunenud puitmaja asemele peaks kerkima uus elumaja.

«Ma tegutsen selle nimel, et see asi saaks korda,» kinnitas Ando Kiviberg. «Mulle meeldib majas rohkem elada kui korteris,» lisas ta.

Linnapea ütles, et on saanud Viljandi linnavalitsuselt kinnistu projekteerimistingimused ning arhitekt on asunud nende põhjal tööle. Läinud nädalal toimetasid kõnealusel maatükil Viljandi Veevärgi töömehed, kes otsisid kanalisatsiooni liitumispunkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles