Pühadeaeg tähendab paljudele rahalisa

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui näiteks Viljandi linnavalitsuse töötajatele makstakse tänavu jõulupreemiat, siis siinsete koolide õpetajatele kantakse aasta lõpu eel üle seni välja maksmata tasu lisatundide ja -töö eest.
Kui näiteks Viljandi linnavalitsuse töötajatele makstakse tänavu jõulupreemiat, siis siinsete koolide õpetajatele kantakse aasta lõpu eel üle seni välja maksmata tasu lisatundide ja -töö eest. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Nii mõnegi avalikus sektoris töötava viljandlase pangakontole laekub detsembrikuus tavapärasest mõnevõrra kopsakam summa.

Viljandi linna hallatavate asutuste juhid saavad linnavalitsuse esmaspäevase otsusega detsembris 500 eurot jõulutoetust. Linnavalitsuse rahandusameti juhataja Marika Aaso kinnitusel puudutab kõnealune otsus kõiki 20 linna haldusalasse kuuluvat asutust, mille seas on õppeasutused, linnaraamatukogu ja Sakala keskus.

Viljandi linnapea Ando Kivibergi ütlemist mööda pole asutuste juhatajad ainsad avalikus sektoris töötavad inimesed, kes detsembrikuus põhipalgale lisa saavad. Linnavalitsuse enda töötajatele on tema sõnul jõulude ajaks ette nähtud 200-eurone toetus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles