Olustveres tuleb Viljandimaa ettevõtluspäev

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

21. mail Olustvere lossis aset leidval Viljandimaa ettevõtluspäeval korraldatakse ettevõtjaid tutvustav mess ning töötoad alustavatele ja välisturgudest huvitatud ettevõtetele.


«Ettevõtluspäeval on võimalik kaasa lüüa töötubades, saada ettevõtluse kohta teadmisi, kohtuda teiste sama piirkonna ettevõtjatega, jagada oma kogemusi ning õppida praktikutelt,» selgitas Viljandimaa arenduskeskuse konsultant Margot Meremaa. «Samas on osalejail võimalik küsida kohalviibivate organisatsioonide esindajatelt toetusvõimaluste kohta infot ja saada personaalset nõu.»

Alustavale ettevõtjatele mõeldud töötoas räägitakse äriplaani koostamisest, loovast ettevõtlusest ning pärandkultuurist ja väikeettevõtlusest. Ekspordist huvitatutele jagatakse soovitusi välisturgudele suundumise planeerimisest ja mida selle protsessi käigus silmas pidada.

EAS tutvustab ka välisturgudele suundujatele pakutavaid toetusmeetmeid. Lisaks on üritusel esindatud Eesti kaubandus-tööstuskoda, töötukassa, Swedbank ja AIESEC, kes kõik soovi korral isiklikku nõu annavad.

Täpsema info ürituse kohta ning registreerimine on internetileheküljelt www.ettevotluspaev.ee.

Viljandimaa ettevõtluspäeva korraldavad Viljandimaa arenduskeskus, EAS ning Eesti kaubandus-tööstuskoda. Päev on üks piirkondlike ettevõtluspäevade kavva kuuluvaid ettevõtmisi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles