Würth lõi kopa maasse

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vee-, kanalisatsiooni- ja keskküttetorustiku rajamiseks kaevatakse trükikoja lähedusse kraavid.
Vee-, kanalisatsiooni- ja keskküttetorustiku rajamiseks kaevatakse trükikoja lähedusse kraavid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi trükikoja esisel kolmnurksel maalapil on alanud ettevalmistused ehitustööks, sest sinna peaks maikuu lõpuks kerkima kinnitusvahendite ja tööriistade hulgimüügiga tegeleva aktsiaseltsi Würth uus esindushoone.

Würthi juhatuse liige Lauri Luks ütles, et kogu tulevase hoone alune pind küündib umbes 600 ruutmeetrini. Tema selgitusel kerkib sinna ühekorruseline maja, kuhu tuleb püsiklientidele mõeldud müügiesindus. Senine esindus Planeedi tänaval jäi firmale liiga väikseks.

Luksi sõnade kohaselt jääb trükikoja omanikettevõttelt osaühingult Tradeunion ostetud maatüki maksumus koos hoone ehitusega alla miljoni euro. Ehituse põhitööd teeb Viljandi Metalli tütarettevõte VMT Ehitus ja lepingu järgi valmib maja mais.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles