Sakala keskus kutsub leivapäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ootab Sakala keskus inimesi üritusele «Leivapäev. Maitsev laupäev kogu perele».
Laupäeval ootab Sakala keskus inimesi üritusele «Leivapäev. Maitsev laupäev kogu perele». Foto: Peeter Langovits

Laupäeval ootab Sakala keskus inimesi üritusele «Leivapäev. Maitsev laupäev kogu perele».

5. oktoobril kell 11 Sakala keskuse hoovis alguse saav ettevõtmine tuletab meelde leiva tähtsust meie kultuuris ja igapäevaelus. Tegevust jagub programmis kogu perele.

Eesti põllumajandusmuuseum tutvustab külalistele tööriistu, mida on kasutatud leiva valmistamise juures, ning võimalik on kohapeal leiva valmistamist proovida.

Igaüks saab osaleda näituse «Viljandlaste lemmikleivad» koostamises. Selleks on tarvis vaid kaasa võtta oma lemmikleiva pakend. Sakala keskuse hoovis leiad koha, kuhu see panna, ning peagi valmib kõigi silme all väljapanek viljandlaste lemmikleibadest.

Maitsvaid pagaritooteid pakuvad maitsmiseks ja müügiks Viljandi pagarid ning esindatud on  tuntud Eesti leiva valmistaja Leibur.

Hoovis ootab külalisi uhke traktor, mille roolis istumist saavad kõik soovijad proovida, ning lapsi ootab suur põrandamäng «Kuidas valmib leib».

Päeva meeleolu loovad rahvatantsijad ja kultuuriakadeemia pärimusmuusikud.

Külalisi ootavad ka mängud ja maitsvad auhinnad.

Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles