Eri ametkonnad lihvisid ühisreidil koostööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetud õppusel osales 25 politseiametniku kõrval 41 Kaitseliidu liiget, üheksa maksu-ja tolliameti töötajat ning 12 Punase Risti aktivisti.
Laupäeval peetud õppusel osales 25 politseiametniku kõrval 41 Kaitseliidu liiget, üheksa maksu-ja tolliameti töötajat ning 12 Punase Risti aktivisti. Foto: Sille Annuk

Laupäeval Kaitseliidu Sakala maleva suurõppuse käigus korraldas Viljandi politsei kella 6―10 politseioperatsiooni «Linn lukku».


25 politseiametniku kõrval osalesid operatsioonil 41 Kaitseliidu liiget, üheksa maksu-ja tolliameti töötajat ning 12 Punase Risti aktivisti.

Operatsioonil selgitati välja kaheksa rikkujat, nendest neli olid alkoholijoobes sõidukijuhid ja kahel korral kasutasid juhid oma sõidukis erimärgistusega kütust.

Viljandi politseiosakonna vanemkomissari Alvar Pähkli selgitusel polnud politseioperatsiooni eesmärk suure arvu rikkujate väljaselgitamine, vaid anda Kaitseliidu liikmetele praktilise tegutsemise võimalus.

«Õpetasime neile turvataktikaliselt õigete võtete kasutamist sõidukite peatamisel ning sõidukijuhtide võimaliku joobe ja dokumentide kontrollimist,» kõneles vanemkomissar.

«Sisejulgeoleku seisukohalt on väga tähtis, et eri organisatsioonid panevad seljad kokku ja oskavad ühiselt tegutseda: politseile on see suureks toeks oma ülesannete täitmises ja inimeste turvatunde hoidmises,» lisas Alvar Pähkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles