Mundrimehed panevad linna lukku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu liikmete arv koos eriorganisatsioonidega ületas tänavu esimest korda taasiseseisvumise aja jooksul 20 000 liikme piiri.
Kaitseliidu liikmete arv koos eriorganisatsioonidega ületas tänavu esimest korda taasiseseisvumise aja jooksul 20 000 liikme piiri. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Järgmisel laupäeval kella 6—10 on kõigil Viljandisse toovatel teedel väljas kaitseliitlased, politseinikud, tolliametnikud ja Punase Risti töötajad, kes harjutavad autosid kontrollides koostööd.



Sakala maleva propagandapealiku Priit Silla sõnul on tegemist maleva kontrollkogunemisega ning ühtlasi tekib võimalus harjutada koostööd Viljandimaa teiste jõustruktuuridega.



«Seega on õppuse põhieesmärk kontrollida ja hinnata Sakala maleva üksuste väljaõppe taset ja valmisolekut ning harjutada koostööd,» selgitas Silla.



Harjutatakse juhtimisprotseduure ja otsuste tegemist ning allüksuste valmisoleku ja segavate asjaolude hindamist. Sellega valmistatakse ette järgmisi suurõppusi kõigi maakonna jõuametkondade osalusel.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles