Laulu- ja tantsupeolised saavad koju rongidega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Edelaraudtee muudab juulikuu esimesel, laulu- ja tantsupeo nädalavahetusel õhtuste rongide sõiduplaani, et aidata kaasa peol osalejate ja suurürituse külaliste sujuvale liikumisele.


Laupäeval, 4. juulil on edasi lükatud Tallinna-Türi rongi väljumine ning selle marsruut pikeneb Viljandini. Plaaniliselt kell 21.25 Tallinnast väljuv rong alustab sõitu pisut üle tunni hiljem, et ära oodata lauluväljakul kell 22 lõppevalt kontserdilt tulijad. Rong alustab Balti jaamast sõitu Viljandisse kell 23.35.

Pühapäeval, 5. juulil on hilisemaks viidud Tallinna-Türi rongi väljumine ja rongi marsruuti on pikendatud Viljandini. Rong Viljandisse väljub kell 20.30 Tallinnast (plaaniliselt kell 19.20). Rongid väljuvad Balti jaamast ligikaudu poolteist tundi pärast kontserdi lõppu lauluväljakul.

25. laulu- ja 18. tantsupidu «ÜhesHingamine» peetakse 2.-5. juulini. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust «Meri» ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles