Edukas karikajaht süvendas treeneri usku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa vibulaskjad teenisid Eesti karikavõistluste eri võistlusgruppides kokku kuus esikohta. Laura Tukk võidutses kadettide klassis.
Viljandimaa vibulaskjad teenisid Eesti karikavõistluste eri võistlusgruppides kokku kuus esikohta. Laura Tukk võidutses kadettide klassis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti karikavõistlused võtsid Viljandi spordikooli vibulaskjate juhendajalt maha osa sisehooaja jooksul kuhjunud pingeid, sest tema nooremad kasvandikud tõestasid, et on paari kuuga teinud tubli arenguhüppe.

Laupäeval ja pühapäeval Pärnus peetud karikavõistlustel vormis parima Viljandimaa esindajana kuldse duubli Laura Nurmsalu, olles võidukas nii naisjuunioride kui täiskasvanute mõõduvõtul. Kokku tõid Viljandimaa esindajad koju kuus võidutrofeed, lisaks hulga esikolmikukohti.

Veel juunioride sekka kuuluv Laura Nurmsalu näitas head vormi juba talvisel hooajal ning valitses ka äsja lahenduse saanud karikavõistlusi nii juunioride kui täiskasvanute arvestuses. Tõsi, täiskasvanute klassi kaks potentsiaalset karikanõudlejat jäid Armeenias peetava Euroopa sarja tõttu kõrvale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles