Heale võhmale lisaks aitavad järvejooksjat õige toit ja riietus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Orika silla ületamist tuleb jooksjal valida, kas siirduda sohu või joosta mööda kindlat pinnast ja teha kuni paarsada meetrit pikem tiir.
Pärast Orika silla ületamist tuleb jooksjal valida, kas siirduda sohu või joosta mööda kindlat pinnast ja teha kuni paarsada meetrit pikem tiir. Foto: Marko Saarm / Sakala

84. ümber Viljandi järve jooksuni on jäänud mõni päev. Et ees ootav ligi 12 kilomeetri pikkune distants rahvasportlastel hinge välja ei võtaks, jagab Einar Kaigas hüva nõu ja kutsub homsele ühistreeningule, mille kestel tehakse järvele tiir peale.

Spordiklubi Jooksupartner juhendaja Einar Kaigas ütles julgustuseks, et neile, kes on juba harjutanud, laupäeval kell 12 Viljandi staadioni parklas algav ühistreening ja järvetiir hull ei ole. Võistluseni jääb kolm päeva ja selle aja jooksul jõuab taastuda küll.

«Lähme sobivas tempos ja kes tahab, võib vahepealt kõndida,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles