Austraalias alustanud kahepaat sõuab edasi Horvaatias

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavatult vara Austraalias hooaega alustanud sõudja Kaspar Taimsoo (pildil) valmistub koos Allar Rajaga kahepaadil mai lõpul peetavateks Euroopa meistrivõistlusteks.
Tavatult vara Austraalias hooaega alustanud sõudja Kaspar Taimsoo (pildil) valmistub koos Allar Rajaga kahepaadil mai lõpul peetavateks Euroopa meistrivõistlusteks. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tavatult vara hooaega alustanud sõudjad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja naasid Austraaliast mõneks päevaks kodumaale, et juba homme sõita treenima Horvaatiasse.

«Tänavune aasta on selles mõttes eriline, et korralik võistlusvorm tuleb saavutada juba mai lõpuks, mil peetakse Euroopa meistrivõistlusi,» nentis Viljandi sõudeklubi president Kaspar Taimsoo ning lisas: «Tavaliselt on need võistlused olnud hooaja viimane mõõduvõtt.»

Pärast aastast pausi taas pärnulase Allar Rajaga kahepaati istunud viljandlase sõnul on aasta suur siht muidugi augusti lõpul Lõuna-Koreas algavad maailmameistrivõistlused, ent millises paadis eestlased seal sõidavad, sõltub suuresti sellest, kuidas läheb Hispaanias asetleidvatel Euroopa meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles