Rauno Künnapuu: tegin maksimaalse tulemuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel 400 meetri jooksus püstitatud isiklik rekord andis Rauno Künnapuule hõbemedali. Pilt on tehtud möödunud suvel Viljandi staadionil.
Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel 400 meetri jooksus püstitatud isiklik rekord andis Rauno Künnapuule hõbemedali. Pilt on tehtud möödunud suvel Viljandi staadionil. Foto: Madis Luik / Sakala

Abja vallast pärit Rauno Künnapuu tegi Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel oma senise parima 400 meetri jooksu ja see andis talle hõbemedali.

«Oma seisu arvestades tegin maksimaalse tulemuse — Euroopa viienda mehe vastu pole mul praegu midagi panna,» nentis laupäeval Lasnamäe hallis 400 meetri tugevamas jooksus vaid Rasmus Mägile kaotanud Viljandi Sakala seltsi liige.

Sellest, et praegu Tiina Toropi käe all Tartus treeniv 22-aastane maaülikooli tudeng Rauno Künnapuu endast sisehallis kõik andis, kõneleb uus isiklik rekord 49.73. Eesti meistriks tulnud Tartu ülikooli spordiklubi esindajale Rasmus Mägile fikseeriti võidutulemuseks 48.06.

Viljandimaa sportlased olid Eesti kergejõustiku sisemeistrivõistlustel võrdlemisi tagasihoidlikult esindatud. Teise, samuti hõbedase medali teenis Sakala seltsi kuulitõukaja Kristo Galeta, kes sai oma parimal sooritusel kirja 17.32. Võitjale Raigo Toompuule jäi ta alla 1.34 meetriga. Pronksi teeninud Kaupo Valbi edestas ta aga 36 sentimeetriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles