Järvejääst sai sõelapõhi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääaukude puurimise võistlus, milles osalesid üksnes bikiine kandvad tüdrukud, manas sadade uudishimulike meeste nägudele eriti magusa ilme.
Jääaukude puurimise võistlus, milles osalesid üksnes bikiine kandvad tüdrukud, manas sadade uudishimulike meeste nägudele eriti magusa ilme. Foto: Rannar Raba

Laupäeval teist korda Viljandis peetud kalapüügivõistlus «Kuldkala» tõi kõikjalt Eestist siinse järve jääle ja randa tuhandeid lustijaid.

Osalejad ei lasknud end häirida järvejääd katvast mitme sentimeetri paksusest lumesegusest veekihist ning nautisid täiel rinnal töövaba talvepäeva. Ehkki seejuures kummutati tilgatuks loendamatu hulk napsipudeleid, jäid pidutsejad korrakaitsjate hinnangul rahumeelseks ega kippunud silmatorkavalt avalikku korda rikkuma.

15 aastat tagasi Pühajärvelt alguse saanud ning mullu Viljandisse kolitud sündmuse eestvedajate teatel küündis kokkutulnute arv 8000-ni, mida oli pisut vähem, kui nad mulluse kogemuse põhjal olid oodanud. Samas kinnitas peakorraldaja Priit Kallas, et tulijate hulk andis indu järgmiste kalapidude korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles