Kulupõletajad keelust ei hooli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Viljandimaal jätkuvad kulupõlengud riigi kehtestatud keelust hoolimata. Viimastel päevadel on päästjatel tulnud linnas kustutada vähemalt nelja põlengut.


Eile põletati kulu Võhmas ja Viljandis. Võhmas oli põleng Õuna tänava ääres ning Viljandis Riia maantee servas. Mõlemal juhul on põletajad politseile teada ning nende puhul algatatakse väärteomenetlus keelu rikkumise ja teiste inimeste vara ohtu seadmise eest.

Eile pidid päästjad käima lõket kustutamas Viljandis Leola tänavas. Seal põletati elumaja hoovis oksi ja prahti, kuid et prügipõletamine linnas on keelatud ning lõket tehes ei järgitud tuleohutusnõudeid, kustutasid päästjad lõkke ning tegid teadmatule lõkke süütajale selgitustööd.

Lisaks käisid päästjad Pärsti vallas Mustivere külas kustutamas kulupõlengut, mis suure tuule tõttu tekitas ohu elumajadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles