Repliik: Nišš ja peavool

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kiiler
Gert Kiiler Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimasel ajal on olnud palju hädaldamist Eesti rahvusringhäälingule (ERR) kuuluva raadiojaama Raadio 2 programmi üle. Eile tõstis selle teema üles Delfi portaal, kus ERRi juht Margus Allikmaa pidi põhjendama, miks kõnealuse raadiokanali kuulajaskond on aastatega palju vähenenud, ehkki programmi kulud on võrdlemisi suured.

Olgu, kindlasti saab iga raadioprogrammi alati paremini teha ja väga võimalik, et ka sutsuke väiksema raha eest. Ometi ei väsi ma imestamast Raadio 2 puudutavaid artikleid kommenteerivate inimeste piiratuse üle.

Need tarkpead soovitavad nimelt kanali kuulatavuse parandamiseks udida toimetusest minema peatoimetaja Heidy Purga ja teised alternatiivmuusika propageerijad, kes olevat teinud Raadio 2 nišikanaliks. Kõige «parem» kommentaar, mis ma sellel teemal olen lugenud, parastas, et «turumajanduse tingimustes ei jääks selline kanal kindlasti ellu».

Aga selles ju põhjus ongi! Kuigi suur osa Raadio 2 mängitavat muusikat (seal on muidugi ka häid sõnasaateid) pole just minu lemmik, oleksin kuri hoopis siis, kui maksumaksja raha eest peetaks üleval veel üht põhivoolu muusikajaama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles