«Koolitants» kutsub osalema

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelseisev koolitants ootab osalejaid. Pilt on tehtud eelmise aasta maakondlikul tantsupäeval ning sellel on Eve Stuudio tantsuga «Jalka».
Eelseisev koolitants ootab osalejaid. Pilt on tehtud eelmise aasta maakondlikul tantsupäeval ning sellel on Eve Stuudio tantsuga «Jalka». Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel aastal viieteistkümnendat korda peetav festival «Koolitants» ootab osalejaid registreeruma 14. detsembrini.


Kindlasti tuleb praegu kirja panna tantsutrupi nimi, tants, vanuseaste ja tantsu kategooria. Tantsu pealkirja, pikkust, tantsijate arvu, nimesid ja isikukoode saab maakonnast olenevalt lisada ja parandada toimumiskohtade järjekorras 15. jaanuarini. Täpsem info on väljas festivali koduleheküljel koolitants.ee, kus on avatud ka ainus võimalus end võistlusele kirja panna.

Festivali korraldajad paluvad truppidel enne registreerumist tutvuda põhjalikult võistluse reglemendiga, sest mõned osalemistingimused võivad tekitada segadust.

Festivali maakondlik eelvoor on 28. jaanuaril Viljandi kultuurimajas. Piirkondlik eelvoor, kus kohtuvad Jõgeva-, Tartu- ja Viljandimaa parimad tantsijad, leiab aset 29. märtsil Tartus Vanemuise teatri väikses majas. Koolitantsu lõppkontsert on 18. ja 19. aprillil Pärnu kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles