Endine presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm valmistab teisipäeval Tarvastu gümnaasiumi lastele lõunasöögi Viiratsi angerjakasvatusest toodud kaladest. See on kalanädala ainus ettevõtmine Viljandimaal.
Tellijale
Mustla koolilaste lõuna valmib angerjast
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluminister Tarmo Tamm avas esmaspäeval kalanädala Jõgeva gümnaasiumis ning iga päev valmistab üks Eesti tippkokk ühes Eesti koolis lastele kalast lõunasöögi. Kui avapäeval töötas Jõgeval Põhjaka mõisa peakokk Ott Tomik ja tema valmistas karpkala, siis teisipäeval on järg Viljandimaa ja Mustla kooli käes.