Korneri risti sulgemine suunab liiklusvoo kõrvaltänavatele

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maantee ja Vaksali tänava ringristmiku ehituse tõttu suundub autode voog kõrvaltänavatele ja sealsetel elanikel võtab hoovist välja saamine mõni minut rohkem aega kui tavaliselt. Kui tavapäraselt liigub Vene tänaval mõni üksik auto, siis nüüd on seal pidev autode voog.
Riia maantee ja Vaksali tänava ringristmiku ehituse tõttu suundub autode voog kõrvaltänavatele ja sealsetel elanikel võtab hoovist välja saamine mõni minut rohkem aega kui tavaliselt. Kui tavapäraselt liigub Vene tänaval mõni üksik auto, siis nüüd on seal pidev autode voog. Foto: Marko Saarm

Käesoleval nädalal on Viljandi Riia maantee ja Vaksali tänava ristmik ümberehituse tõttu suletud, mistõttu on Kevade ja Vene tänaval liiklus tihedam. Kui kõik läheb plaanipäraselt, on see viimane kord, mil ristmik täielikult suletakse.

Viljandi teedespetsialist Heikki Teearu märkis, et seni on ehitustööd läinud hästi ja ollakse graafikus. Nädala jooksul on planeeritud sõidutee asfaldi alla panna. «Pärast seda saab liikluse taas osaliselt avada, kuid ehitustööd objektil jätkuvad,» ütles Teearu.

Spetsialist nentis, et tööde edenemine sõltub ilmast. «Parem oleks muidugi kuiv ilm. Väike vihm ei sega, aga kui on suured paduvihmad, siis asfalteerimistöid teha ei saa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles