Idee lemmiklooma matmispaiga rajamisest äratati taas ellu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis on mitu lemmikloomade matmispaika, kuid Viljandis veel mitte. Eriti vajaksid seda korteriomanikud, kellel ei ole aeda, kuhu oma lemmik sängitada. Pilt on tehtud Rakvere külje all asuval kalmistul.
Eestis on mitu lemmikloomade matmispaika, kuid Viljandis veel mitte. Eriti vajaksid seda korteriomanikud, kellel ei ole aeda, kuhu oma lemmik sängitada. Pilt on tehtud Rakvere külje all asuval kalmistul. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rohkem kui poolteist aastat tagasi ütles toonane Viljandi majandusameti keskkonnaspetsialist, et lemmikloomade matmispaik tahetakse valmis saada 2016. aasta jooksul. Praeguseks seda rajatud ei ole, aga ettevõtmine on taas päevakorral.

Lemmikloomade matmispaik plaanitakse rajada Viljandi valla maale Tümale kodutute loomade varjupaiga lähistele.

Läinud aastal tuli selle mõttega välja toonane linna majandusameti keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik. Et vahepeal on töötaja vahetunud, jäi ettevõtmine toppama. Praegune keskkonnaspetsialist Iris Mäemets on aga idee taas ellu äratanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles