Mootoririke jättis Eesti meistri Prantsusmaal finaalist eemale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Kulbilohu rajal peetavast Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimasest etapist jääb Viljandimaa mees Janno Ligur eemale, sest ta on endale Super1600 klassi meistri tiitli juba taganud ja keskendub nüüd järgmisel nädalal Riias tulevale Euroopa meistrivõistluste etapile.
Täna Kulbilohu rajal peetavast Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimasest etapist jääb Viljandimaa mees Janno Ligur eemale, sest ta on endale Super1600 klassi meistri tiitli juba taganud ja keskendub nüüd järgmisel nädalal Riias tulevale Euroopa meistrivõistluste etapile. Foto: Erakogu

Janno Ligur jõudis läinud nädala lõpul Prantsusmaal Loheaci rajal Euroopa rallikrossi meistrivõistluste etapil Super1600 autol startinud eestlastest parimana poolfinaali, kuid pidi seal mootoririkke tõttu katkestama.

Nagu ta nentis, praegu veel mootoririkke põhjustest täit selgust pole.

«Analüüsime juhtunut ja katsume teha järeldusi. Metall andis järele. Kas see oli aga tingitud detaili töötlemisest või oli tegemist defektiga, ei oska öelda,» rääkis autosportlane, kes kuni katkestamiseni liikus finaalikursil. «Koht finaalis oli tegelikult juba üsna kindel, sest olin heal kiirusel esimese kolme seas. Olin juba jokkerringi läbinud ja püsisin kannul teisel kohal sõitval masinal, kes jokkerit läbinud polnud. Seega oli teine koht poolfinaalis väga reaalne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles