Teekünnis osutus madalale mootorrattale liiga kõrgeks

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe aasta eest Riia maanteele paigaldatud künnisest üle sõites käis ühe mootorratta põhi sellele vastu. Tulemuseks oli praguline karter.
MARKO SAARM / JAAK ALESMA
Kahe aasta eest Riia maanteele paigaldatud künnisest üle sõites käis ühe mootorratta põhi sellele vastu. Tulemuseks oli praguline karter. MARKO SAARM / JAAK ALESMA Foto: Marko Saarm / Jaak Alesma

Läinud nädalal sai ühe mootorratta karter Viljandis Riia maanteel teekünnist ületades viga. Linnavalitsuse teedespetsialist ei tea, et varem midagi sellist juhtunud oleks.

Eelmise neljapäeva õhtul sõitis viljandlane Jaak Alesma oma tsikliga Männimäel Riia maanteel kesklinna poole. Mängupesa lasteaia juures ületas ta enne vöötrada paikneva «lamava politseiniku», mis paigaldati sinna kahe aasta eest.

«Tavaliselt sõidan ma künnisest mootorrattaga mööda, aga seekord olid küljekohvrid küljes ja ruumi vähem,» kirjeldas Alesma. Oma sõnul kuulis ta teekünnist ületades võõrast heli, ent ei märganud, et kaherattaline viga oleks saanud. Juhtunu sai mootorratturile selgeks alles siis, kui ta kodus avastas karterist prao, kust õli lekkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles