Valimised tungivad linnapilti

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Kalvi Märtin saab kohalike valimiste järel võimutreppi mööda edasi ronida või tuleb tal «Anna teed!» märgi taga seisatades konkurendid endast mööda lasta, näeme oktoobris. Valimiskampaania välireklaamide perioodile andis tema igatahes avapaugu.
Kas Kalvi Märtin saab kohalike valimiste järel võimutreppi mööda edasi ronida või tuleb tal «Anna teed!» märgi taga seisatades konkurendid endast mööda lasta, näeme oktoobris. Valimiskampaania välireklaamide perioodile andis tema igatahes avapaugu. Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalal jäi Viljandist Jakobsoni tänavat mööda väljujatele silma eesootavate valimiste esimene välireklaam, mille olid tänava äärde püstitanud reformierakondlased Kalvi ja Rait Märtin. Konkureerivate erakondade värve on linnaruumis veel vähe näha, kuid parteide piirkonnajuhid annavad mõista, et järgmine nädal toob muudatuse. 

Uurisime, millist kampaaniatehnikat Viljandi linnavolikogus esindatud erakonnad kavatsevad kasutada ja millal oma sõnumitega tänavaile tullakse. Küsimustele vastas ka Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), kes on teatanud Viljandis valimistel osalemisest.

Reform kulutab 4000 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles