Odaviskaja tegi olümpiapeol rekordi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrico Hänilene
Enrico Hänilene Foto: Erakogu

Kolmapäeva õhtul püstitas Viljandimaa noormees Enrico Hänilene Ungaris Euroopa noorte olümpiafestivalil  700-grammise odaga uue isikliku rekordi 62.74 ja sai sellega võistlusel kuuenda koha.

Noormeeste odaviskevõistluse võitis soomlane Topias Laine tulemusega 74.74, teise koha pälvis 69.88-ga Metehan Acar Türgist ning kolmas oli 64.54 kirja saanud Raman Hmyrak Valgevenest.

Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala juht Tiit Aru andis Leho Estorni õpilase esinemise kohta lühikese kommentaari. «Kodumaal viskavad selle vanuseklassi noormehed 600-grammist oda ja seda enam on tulemus märkmist vääriv,» lausus ta.

Viljandimaa noormehe parim sooritus tuli lõppvõistluse avakatsel ning tema viiest mõõtmisele läinud odakaarest ületas veel üks 60 meetri joone.

Neljapäeva hommikul oli Euroopa noorte olümpiafestivali

Gedly Tugi / ELMO RIIG/SAKALA
Gedly Tugi / ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

kergejõustikuvõistlusel kavas U-17 tütarlaste odaviske kvalifikatsioon, milles kaasa teinud Karksi-Nuia sportlane Gedly Tugi sai oma grupis 49.24-ga kolmanda koha. Kahe eelvõistluse peale kokku oli tema tulemus päeva kuues. Eelvõistluse parimana sai 52.93 kirja norralanna Kaja Mørch Pettersen.

Tütarlaste odaviske lõppvõistlus algab Györi olümpiastaadionil laupäeval kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles