Viljandi trükikoda paneb kaante vahele Disney tegelased

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Print Besti tegevjuht Tanel Venderström näitas üht trükist, mis on tehtud pärast NBCUniversali auditi läbimist. Peale Piilupart Donaldi ja teiste Disney tegelaste saavad trükikojas varsti kaante vahele ka filmist «Star Wars» tuntud kangelased ja kurjamid.
Print Besti tegevjuht Tanel Venderström näitas üht trükist, mis on tehtud pärast NBCUniversali auditi läbimist. Peale Piilupart Donaldi ja teiste Disney tegelaste saavad trükikojas varsti kaante vahele ka filmist «Star Wars» tuntud kangelased ja kurjamid. Foto: Marko Saarm

​Viljandi trükikoda Print Best on üks Baltikumi vähestest trükikodadest, kel on õigus toota maailma suurkorporatsioonide Walt Disney ja Mattel trükiseid. Et aga selleks sertifikaat saada, tuli läbida pikk teekond ja lasta teha audit, mis tunnistas ettevõtte töö kvaliteedi sobivaks.

Trükikoja tegevjuhi Tanel Venderströmi sõnul said eeldused maailma tuntumate brändide trükiste tootmiseks loodud 2015. aastal, kui ettevõte alustas koostööd Skandinaavia suurkirjastajatega.

«Selleks aga, et teha koostööd Prantsusmaa kirjastajaga, kes annab välja Disney ja Matteli trükiseid, oli vaja ühe maailma suurema meediakorporatsiooni NBCUniversali auditit,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles