Viljandi kaasav eelarve tõi jälle segaduse kaasa (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski org on armastatud paik nii laste kui ka lemmikloomadega jalutamiseks. Samuti hindavad seda tervisesportlased. Kas sealsed teed valgeks ja kuivaks saavad, pole aga veel selge.
Uueveski org on armastatud paik nii laste kui ka lemmikloomadega jalutamiseks. Samuti hindavad seda tervisesportlased. Kas sealsed teed valgeks ja kuivaks saavad, pole aga veel selge. Foto: Marko Saarm

Viljandi kaasava eelarve võitjaks hääletatud Uueveski jalgtee taheti koos valgustusega korda saada suve lõpuks, kuid nüüdseks on selgunud, et kogu töö läheks plaanitud 30 000 eurost umbes kolm korda kallimaks.

Linnavalistus hakkab tekkinud situatsiooni arutama esmaspäeval. Linnavolikogu liige, tuntud Viljandi ettevõtja ja aktiivne kodanik Tauno Tuula ütles, et kindlasti tahtis võitnud idee autor Madis Agur head, kui tegi kaasava eelarve ideevõistlusel Uueveski jalgraja korrastamise ettepaneku, aga see mõte tuleks nüüd kõrvale heita.

Esitaja pooldab kompromissi

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles