Juhtkiri. Terrorismi piirid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Eelmise, Manchesteris toimepandud terroriakti mälestuskontsert oli veel pidamata, kui juba pidi Inglismaa olema tunnistajaks järgmisele julmale rünnakule. Seitse inimest on Londoni veretöös surnud ja poolsada vigastatud.

On üsna loomulik, et rünnakute sagenedes küsivad nii poliitikud, julgeolekuspetsialistid ja tavakodanikud järjest tihedamini, kuidas neid ära hoida. Kui tapetakse automaatidega, tuleb relvade kättesaadavust piirata. Kui kaaperdatakse lennukeid, peame muutma lennujaamades turvakontrolli karmimaks. Ent kui meile tungitakse kallale kaubaautode ja pussnugadega, mida saame ette võtta siis?

Väga kiiresti tuli oma ettepanekuga välja EKRE, kes hea meelega Eesti piirid taas kinni paneks. Nagu tellimise peale teataski politsei- ja piirivalveamet täna hommikul, et harjutab Eesti-Läti piiril kontrolli taastamist, ehkki selle põhjuseks toodi hoopis vajadus olla valmis Euroopa Liidu eesistumiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles