Karikaetapi hõbe tiitlikaitsjat kõrgele ei upitanud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe
Rivo Saaremäe Foto: Elmo Riig

Laupäeval Tallinnas Sparta spordiklubis mängitud Eesti Lauatenniseliidu karikavõistluste viimase osavõistlusel hõivas viljandlane Rivo Saaremäe teise koha. Sarja kokkuvõttes meie mängijal kõrge koha teenimiseks lootust polnudki.

Viljandimaa edukaim lauatennisemängija Rivo Saaremäe alistas turniiri eelringis 3:0 Maardu klubi mehi Ivar Leontjevit ja Andres Lofitskit. Veerandfinaalis võitis Saaremäe samuti kolme setiga pärnulast Antti Luigemaad ja poolfinaalis sama tulemusega teist pärnulast Mart Luuki.

Võistluspäeva finaalis kohtus Saaremäe Peterburi mängija Petr Fedotoviga ning pidi tunnistama tema 3:1 paremust.

Sakalale uudist vahendanud Viljandi Lauatenniseklubi juhi Peeter Allikoja sõnul on Petr Fedotov tänavuse aasta Sankt-Peterburi meister ja temale kaotada ei ole kindlasti häbiasi.

Eesti karikavõistluste kokkuvõttes mullune sarja üldvõitja Rivo Saaremäe tänavu kõrgetele kohtadele konkureerida ei saanud, sest eri põhjustel ei olnud tal võimalik neljal etapil osaleda.

Eesti karikavõistluste koondarvestuses pälvis meestest võidu Petr Fedotov, naistest teenis peaauhinna Airi Avameri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles