Peekonikuubikud tuletavad meelde luku taha jäämist

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise liikmed Mats Mikkor (kollases), Hans Vellama, Raid Vellerind ja Hendrik Vellama astusid Ungaris võistlustulle omapärastes kostüümides. Kõige keerulisemaks osutus võistluse viimane osa, kuubiku meisterdamine.
Eesti koondise liikmed Mats Mikkor (kollases), Hans Vellama, Raid Vellerind ja Hendrik Vellama astusid Ungaris võistlustulle omapärastes kostüümides. Kõige keerulisemaks osutus võistluse viimane osa, kuubiku meisterdamine. Foto: MIHAI STETCU /RED BULL CONTENT POOL

​Möödunud nädalavahetusel peeti Ungari pealinnas Budapestis esimest korda põgenemistubade maailmameistrivõistlusi. Eesti koondises võistles teiste hulgas Viljandi noormees Mats Mikkor. 

Võistlusel «Red Bull Mind Gamers World Final 2017» osales 24 võistkonda kogu maailmast, kes panid end proovile loogikat ja leidlikkust nõudvas mitmetasandilises põgenemismängus. Kahe poolfinaali parimad läksid omavahel kokku finaalis. Eestlaste tiim sai oma poolfinaalis kolmanda koha. 

Eesti eelvoorud leidsid aset sügisel Tallinnas ja Tartus. «Minu kõrvaltoas elav Hans nägi Facebookis ürituse reklaami ning ütles, et võiks minna,» rääkis Mats Mikkor, kes õpib Tartu ülikoolis füüsikat. Ta selgitas, et enne tuli läbida veebikvalifikatsioon. «Meil läks hästi, mina võitsin Tartu eelvooru.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles