Eesti põllumehed peavad Olustveres taas konverentsi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kogunevad Eesti põllumajanduse tipptegijad taas Olustveres peetavale konverentsile.
Reedel kogunevad Eesti põllumajanduse tipptegijad taas Olustveres peetavale konverentsile. Foto: Erakogu

Reedel, 24. märtsil kogunevad põllumajandussektori ettevõtjad ja valdkonna spetsialistid kaheteistkümnendat korda Olustveres, et analüüsida põllumajanduse hetkeolukorda nii laiemalt kui sektorite kaupa, rääkida ohtudest ja riskidest ning leida koos uusi võimalusi ja lahendusi sektori kasvuks.

Konverentsil «Põllumees kui tippjuht» valitakse viiendat korda põllumajandussektori tippjuht ehk sektori silmapaistvaim ettevõtja, kellele annab auhinna maaeluminister Tarmo Tamm.

Arnold Pastak
Arnold Pastak Foto: Marko Saarm

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on konverentsist kaheteistkümne aastaga kujunenud põllumajandussektori oodatud suursündmus, mis annab oma ala spetsialistidele vajaliku platvormi, arutlemaks aktuaalsete teemade üle ja leidmaks koos lahendusi.

«Räägime sektori arenguvõimalustest, ekspordist ja siseturu vajadustest ning anname ülevaate majanduse ja panganduse olukorrast. Üle ega ümber ei saa ka sel aastal julgeoleku- ja kaitsepoliitika teemadest: käsitleme maailma julgeolekuolukorda ja Eesti positsiooni selles,» rääkis Pastak.

Konverentsi peaeesmärk on pakkuda põllumajandussektori ettevõtjatele, tippjuhtidele ja -spetsialistidele kõrgetasemelist koolitust, värskeid mõtteid ja innustust. Konverentsi avaettekande teeb maaeluminister Tarmo Tamm.

Konverentsi korraldab 2006. aastast Olustvere teenindus- ja maamajanduskool koostöös Corpore Konverentsidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles