Keskerakondlased kutsuvad viljandlasi seminarile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval, 5. veebruaril kell 14 on Viljandis  Vabaduse plats 6 ehk ametite maja teise korruse saalis tasuta seminar «Keskerakond valitsuses», millel räägitakse erakonna senisest tegevusest peaministrierakonnana.

Seminari peaesinejad on majandus- ja taristuminister Kadri Simson ja parlamendi asespiiker Enn Eesmaa. Päeva juhib riigikogulane, Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimees Helmut Hallemaa. Seminarist osavõtt on kõigile tasuta ning jutu kõrvale pakutakse kohvi ja magusat.

Helmut Hallemaa
Helmut Hallemaa Foto: Elmo Riig

Viljandimaalt valitud riigikogulane Helmut Hallemaa sõnas, et eelmise aasta novembri lõpus tööle asunud valitsus on juba silma paistnud paljude suurte ja kaalukate muudatustega. «See tähendab, et otsused vajavad ka selgitamist. Peaministrierakonnana ongi Keskerakond võtnud eesmärgiks käia Eesti eri paigus valitsuse ja ministrite tegevusi tutvustamas,» sõnas Hallemaa. Viljandi on esimene koht, kus sellist seminari peetakse.

Lisaks seminarile on päev enne ehk laupäeval linnatänaval Keskerakonna telk, kus on võimalik suhelda erakonna liikmetega ja jagatakse infomaterjale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles