Viljandi kaotas Minskile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Balti käsipalliliigas kaotas HC Viljandi SKA Minskile 17:25

Viljandi HC võõrustas kolmekordset Balti liiga võitjat Minski SKAd ja oli esimesel poolajal kindlalt mängus sees, kaotades minimaalse vahega 10:11. Teisel poolajal takerdus mulkide mäng aga tugevasse valgevenelaste kaitsesse ja väravavaht Ivan Morozi suurepärastesse tõrjetesse. SKA sai tabelisse kolmanda võidu tulemusega 25:17 ja tõusis Viljandist tänu parematele väravatevahele mööda.

«Pea terve kohtumine oli üks väravavahtide show. Rasmus Ots mängis väga hästi, aga valgevenelasest kolleeg oli veelgi parem,» tunnistas Viljandi HC peatreener Marko Koks. «Oli näha, et vastastel oli võitu tarvis ja need mehed, kes MM-koondisest välja jäid, kandsid kogu kohtumise põhiraskust. Meil jäi järjekordselt väga palju realiseerimise taha. Teise pooltunni algus ei õnnestunud ja tagaajamise kestel puges ebakindlus sisse.»

Viljandi kasuks viskasid väravaid: Kristo Voika neli, Robert Lõpp ja Sergei Rodjukov kolm, Ott Varik ja Sten Maasalu kaks, Kristjan Koovit, Raiko Roosna ja Kristo Järve üks. SKA meeskonnas said Mikita Vailupov ja Artur Karvatski kirja seitse tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles