Rassismihõnguliseks tituleeritud kontsert kulges rahumeelselt (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehase rokiklubi eestvedaja ja äsjase kontserdi korraldaja Kuuno Kuusik on ka ise tuntud muusik.
Tehase rokiklubi eestvedaja ja äsjase kontserdi korraldaja Kuuno Kuusik on ka ise tuntud muusik. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile hilisõhtul alanud kontsert ööklubi Cheers black box’is sujus korraldaja Kuuno Kuusiku sõnutsi vahejuhtumiteta. «Mingeid laipu ega vigastatuid linnas ega kohapeal kontserdist tulenevalt ei olnud,» sõnas ta naljaga pooleks. "Seoses kontserdiga ei olnud ühtegi vahejuhtumit, kus korrakaitsjate abi olnuks tarvis," sõnas ka politsei pressiesindaja Kerly Virk.

Tehase rokiklubi eestvedaja Kuuno Kuusiku kinnitusel esitasid bändid oma tavalist repertuaari, ei midagi rassistlikku, pigem oli see rahvuslik. Näiteks  P.W.A ja Revalers astusid üles lauluga «See maa jääb meile». Kontserdi lõpetas lugu «Enne veel, kui tõuseb päikene», mida terve saalitäis rahvast kaasa laulis. 

«Natsisümboleid ei olnud, seinal rippus Eesti rahvuslipp. Oli väga rahvuslikult meelestatud üritus ja kõik oli positiivne,» rääkis korraldaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles