Suusaklubi teeb sarjaga algust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala klubi alustab Viljandi suusarja kolmandat hooaega.
Sakala klubi alustab Viljandi suusarja kolmandat hooaega. Foto: Erakogu

Sakala suusaklubi kutsub Viljandimaa inimesi tuleval kolmapäeval kolmanda Viljandi suusasarja esimesele etapile, mis peetakse Holstre-Polli tervisekeskuse suusastaadionil.

«Ootame kõiki huvilisi julgelt kaasa lööma, stardimaksu ja etteregistreerimist pole,» lausus klubi liige Silver Koovit.

Kolmandat korda Sakala suusaklubi algatusel teoks saava sarjaga tahavad klubi eestvedajad elavdada maakonna murdmaasuusatamist ja pakkuda harrastajatele võimalust end tavapäraste treeningute kõrval võistlusel proovile panna.

Kolm esimest etappi on eraldistardist ja startida saab kella 18–19. Neljandaks mõõduvõtuks on 24. veebruaril ühisstardiga sõit ümber Viljandi järve.

Eeloleval kolmapäeval on Holstre-Polli tervisekesuse staadionil 800-meetrine sprindivõistlus. Lisaks on kavandatud Viljandi terviserajale 4-kilomeetrine klassikasõit, mäkketõusuvõistlus ja ümber Viljandi järve ühisstardiga sõit.

Mõistagi sõltub kõik ilmaoludest. Korraldajad loodavad, et lumele tuleb lähemal ajal lisa ning sari saab kavandatult teoks. Paraku pole see kahel eelmisel aastal täies mahus õnnestunud.

Sarjas peetakse nii meestele kui naistele arvestust neljas vanuserühmas: 2005. aastal ja hiljem sündinud ning 2001. aastal ja hiljem sündinud noored, täiskasvanud ning 1976. aastal ja varem sündinud veteranid.

Sarja koondtabeli vanuserühmade parematele on välja pandud auhinnad ning kõigil etappidel kaasateinutele on loosiauhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles