Varjupaik sai eile ridamisi teateid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavaliselt teatatakse varjupaigale rohkem kaduma läinud koertest, siis eilseks oli putku pistnud kasside ja koerte kohta teateid üsna võrdselt. Pilt on illustreeriv.
Kui tavaliselt teatatakse varjupaigale rohkem kaduma läinud koertest, siis eilseks oli putku pistnud kasside ja koerte kohta teateid üsna võrdselt. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Kui ülemöödunud aastavahetuse järel sai Viljandi loomade varjupaik mõne üksiku lemmiklooma kadumamineku teate, siis eile tuli neid ridamisi.

«Ei oskagi oletada, millest see tuleneb,» ütles Viljandi varjupaiga juhataja Siiri Mängli. Ehkki eile keskpäeva paiku jäi jutuks olevate teadete arv veel alla kümne, on seda Mängli kinnitusel Viljandi kohta ebaharilikult palju.

Sakalaga suhtlemise ajaks oli kodunt putku pannud kasse ja koeri varjupaiga andmete kohaselt üsna võrdselt. Tavaliselt on kadunuks jäänud koeri juhataja sõnul rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles