Kuldkaru jahilt pudenes hõbedat ja pronksi

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanek Lips (punases) võitles Kohtla-Järvel peetud vabamaadlusturniiril Suurbritannia ja Valgevene tugevate sportlastega ning teenis võidu ja kaotusega kokkuvõttes teise koha.
Jaanek Lips (punases) võitles Kohtla-Järvel peetud vabamaadlusturniiril Suurbritannia ja Valgevene tugevate sportlastega ning teenis võidu ja kaotusega kokkuvõttes teise koha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Kohtla-Järvel teoks saanud rahvusvahelisel vabamaadluse suurturniiril teenisid kõik kolm matil käinud Viljandi klubi liiget välja koha autasustatavate seas.

«Kuldkaru Open 2016» on Eestis korraldatavatest vabamaadluse turniiridest osalejate poolest esinduslikem ja kahtlemata ka kõige tugevama koosseisuga. Tänavu tegid seal kaasa 14 riigi sportlased, kelle seas oli ohtralt Euroopa ja maailmameistrivõistlustelt medaleid ja kõrgeid tulemusi pälvinud mehi.

Paraku peletab sedavõrd tugeva koosseisuga mõõduvõtt eemale meie enda riigi amatöörist sportlased. Eesti maadlejate osavõtt oli pehmelt öeldes nadi: neid tegi kaasa vaid kuus. Neli neist said auhinnalise koha. Viljandi Tuleviku klubi matimehed Jaanek Lips, Sten Orav ja Ragnar Kaasik jõudsid kõik oma kaalus esikolmikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles