Abja naiskonnal on käsil suur õppimise aasta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavustel Eesti naiste korvpallimeistrivõistlustel teeb kaasa ka üks Viljandimaa naiskond, Abja S&S, kelle peaeesmärk oma esimestel tiitlivõistlustel on korjata kogemusi ja mängupraktikat.
Tänavustel Eesti naiste korvpallimeistrivõistlustel teeb kaasa ka üks Viljandimaa naiskond, Abja S&S, kelle peaeesmärk oma esimestel tiitlivõistlustel on korjata kogemusi ja mängupraktikat. Foto: Erakogu

​Mullu Abja vallas ametisse asunud Harjumaa mees Riivo Roosnurm on nakatanud kohalikud tüdrukud ja naised korvpallilustiga ning innustanud neid osalema Eesti meistrivõistlustel.

Nagu Koselt Abja-Paluojale kolinud ning nüüd valla spordielu koordinaatorina ja gümnaasiumiõpetajana töötav Roosnurm tunnistas, pole Abja S&S-i naiskonnal oma esimeste Eesti naiste Apollo korvpalliliiga kohtumiste järel küll põhjust tulemustega hoobelda.

«Teadsin mina ja teavad ka mängijad, et esimene hooaeg liigas ei kujune meile kergeks ja numbriliselt kuigi kenaks,» lausus ta. «Võistkonna otsustasime tiitlivõistlustele üles seada eelkõige võistluskogemuste hankimiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles