Tulevik tegi võitudele vahelduseks ühe viigi

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik tegi pühapäeval koduväljakul viigimängu Tallinna FC Levadia U-21 koosseisuga.
Tulevik tegi pühapäeval koduväljakul viigimängu Tallinna FC Levadia U-21 koosseisuga. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas üheksa mängu järjest võitnud Viljandi Tuleviku meeskond jäi pühapäeval koduväljakul dramaatilisel moel, ent igati teenitult võidust ilma, kui Tallinna Levadia duubelvõistkond seisu kohtumise üleaja viimase minuti viimastel sekunditel viigistas.

Pärast seda, kui Tulevik endale enam kui kuu aja eest liiga võidu tagas, on ta suutnud taset hoida ja tulemusi teha, hoolimata õige sportliku motivatsiooni ja mängulusti puudumisest. Ka kohtumine Levadia duubliga meenutas rohkem treeningmängu. Sisuliselt ilma varumeesteta välja tulnud Tulevik hakkas oma tegelikku sisu näitama alles pärast seda, kui Mart Paul Preiman oli meeskondliku kiirrünnaku lõpetuseks 37. minutil külalised juhtima viinud.

Kaotusseis sobis Tulevikule sama halvasti kui kaks numbrit väiksem ja üle-eelmise hooaja lõikega ülikond dändile: see pitsitas ning tekitas vaimset ja füüsilist ebamugavustunnet. Sellest tundest vabanemiseks tõstis meeskond natuke tempot ja suurendas keskendumist ning keeras viie minutiga mänguseisu pea peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles