Tulevik võttis rutiinse võidu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis taas Viljandi Tulevikuga liitunud Janar Õunap on viimases kolmes kohtumises löönud nurgalöögi olukorras peaga värava. Pilt on tehtud nädala eest Viljandi staadionil peetud mängus Infoneti II meeskonnaga.
Juulis taas Viljandi Tulevikuga liitunud Janar Õunap on viimases kolmes kohtumises löönud nurgalöögi olukorras peaga värava. Pilt on tehtud nädala eest Viljandi staadionil peetud mängus Infoneti II meeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Pühapäeva pärastlõunal alistas Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond Tartus Annelinna kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste esiliiga kohtumises 2:0 kohaliku Santose ning kindlustas oma positsiooni turniiritabeli tipus.

Pärast läinud neljapäeval teenitud võitu Tallinna Infoneti duubli üle oli Tulevikul hooaja peamine eesmärk – pääseda meistriliigasse – täidetud ja pinged olid maas. Sestap sõideti pühapäeval Tartusse vaid kahe väljakumängijast varumehega. Koju jäid ka eelmises kohtumises värava löönud staarmängijad Indrek Ilves ja Sander Post.

Et Santosel olnuks võidu korral reaalne võimalus heidelda viimastes voorudes pääsu eest meistriliiga üleminekumängudele, alustas ta kohtumist hea tempoga ja ründavalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles