Tulevik võttis Kalevilt revanši

Alvar Loog
, jalgpallihuvilne
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik pakkus neljapäeval kodupublikule ilusat ja võitluslikku jalgpalli, kui alistas 3:0 Tallinna Kalevi. Kohtumise viimaseks jäänud värava lõi Sander Post, realiseerides trahvikasti joone tagant karistuslöögi.
Viljandi Tulevik pakkus neljapäeval kodupublikule ilusat ja võitluslikku jalgpalli, kui alistas 3:0 Tallinna Kalevi. Kohtumise viimaseks jäänud värava lõi Sander Post, realiseerides trahvikasti joone tagant karistuslöögi. Foto: Marko Saarm

Neljapäeva õhtul Viljandi linnastaadionil peetud Eesti meistrivõistluste esiliiga kohtumises alistas Viljandi Tulevik 3:0 Tallinna Kalevi.

Alates aprilli lõpust esiliigas alistamatuna püsiv Tulevik on selle aja jooksul saanud üheksa võidu kõrvale ka kaks viiki, mis mõjuvad justkui kolmed viiemehe päevikus. Ühe neist pidi meeskond vastu võtma kolm nädalat tagasi Tallinna Kalevi vastu, kui oli oma eduseisu kaks korda järjest maha mänginud. Nii et seekordset võitu Kalevi üle võib võtta kui revanši.

Võitluslikult ja lahtise mänguga alanud avapoolajal oli ohtlikke olukordi mõlema värava all, kuid ligemale kolmesajapealise kodupubliku rõõmuks jõudis sihile vaid Tulevik. Üheksandal mänguminutil viskas Raiko Mutle pika audi trahvikasti. Tipuründaja Kristen Kähr sai palli kahe vastase keskkaitsjaga võideldes õnnega pooleks oma jalale ning tulistas selle umbes 15 meetrilt aega raiskamata ja halastust tundmata ristnurka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles