Noored tegid jooksupeoga algust laupäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandi staadionil peetud ümber Viljandi järve jooksu lastevõistlustel tegi kaasa 775 väikest spordihuvilist.
Laupäeval Viljandi staadionil peetud ümber Viljandi järve jooksu lastevõistlustel tegi kaasa 775 väikest spordihuvilist. Foto: Elmo Riig

Ümber Viljandi järve jooksu üritused said alguse laupäeval, kui Viljandi staadionil jooksid alla 12-aastased lapsed ja ümber järve teatejooksus võistlesid koolide esindused.

Alla 12-aastasi lapsi startis staadionil 775 ehk ligi 100 võrra enam kui aasta tagasi. See tähendas ka uut lastejooksu rekordit. Kõige rohkem oli nagu ikka 1–3-aastasi osalejaid, neile tuli korraldajatel anda lausa kaks starti.

Ümber Viljandi järve jooksu lastevõistlusel läbivad alla 9-aastased lapsed 300 ning 10–12-aastased 700 meetri pikkuse distantsi ning võitjaid ei selgitata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles