Tulevik lõpetas avaringi kaotusega tabeli viimasele

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskond pidi pühapäeval hooaja esimesel muruväljakul peetud kohtumisel vastu võtma kaotuse, ehkki oli mängus domineeriv pool.
Tuleviku meeskond pidi pühapäeval hooaja esimesel muruväljakul peetud kohtumisel vastu võtma kaotuse, ehkki oli mängus domineeriv pool. Foto: Marko Saarm

Pühapäeva pärastlõunal peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga avaringi viimase vooru kohtumises kaotas Viljandi Tuleviku meeskond üllatuslikult 0:1 Kohtla-Järve Järvele. Ühtlasi oli see sel hooajal esimene kord, kui ta mängis looduslikul murul.

Nende kahe võistkonna kohtumises oli selge favoriit veel mullu meistriliigas mänginud Tulevik, kel oli eelmise hooaja tulemuste põhjal Eesti jalgpalli kolmandalt liigatasemelt esiliigasse tõusnud Kohtla-Järve ees kaheksa vooru järel 13-punktine edumaa.

Tulevik valdaski kogu kohtumise vältel initsiatiivi, kuid ei suutnud sellega ligemale kahesajapealise kodupubliku ahastuseks midagi resultatiivset peale hakata. Arvukad tsenderdused ebaõnnestusid ridamisi ja harvad pealelöögid lendasid kas väravast ohutus kauguses mööda või blokeeriti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles