Tulevik lõi kolm väravat ja võitis 2:1

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond teenis pühapäeval esiliigaturniiril võidu Vändra JK Vapruse üle.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond teenis pühapäeval esiliigaturniiril võidu Vändra JK Vapruse üle. Foto: Marko Saarm

Pühapäeva pärastlõunal kodusel kunstmurul Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas Vändra Vaprusega kohtunud Viljandi Tulevik oli vastasest üle, kuid ei lubanud viisaka võõrustajana oma eduseisul kordagi liiga suureks kasvada.

Kodus mängiv ja esiliiga senise kuue vooruga Vaprusest täpselt kümme punkti enam teeninud Tulevik oli selles kohtumises selge favoriit, kuid nii meeskonda kui poolehoidjaid tegi valvsaks teadmine, et hooaja viis esimest mängu kaotanud Vaprus suutis eelmises voorus üllatuslikult võõrsil 5:1 alistada Tallinna Levadia duubli.

Mõõduvõtt algas uniselt ja võimalustevaeselt, ent esimese pooltunni järel tempo kasvas ning 37. minutil sai mõnevõrra tujutult mänginud Tulevik siiski oma tahtmise, kui Roger Teor suunas Tanel Langi söödust tulnud palli pealöögiga Vändra väravasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles