AP Mets astus troonile tagasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2016. aasta korvpalli meistrivõistluste finaalseeria otsustavas mängus pööras AP Mets (tumedas vormis) päev varem Hansa Ilutulestikelt saadud kaotuse võiduks.
Viljandimaa 2016. aasta korvpalli meistrivõistluste finaalseeria otsustavas mängus pööras AP Mets (tumedas vormis) päev varem Hansa Ilutulestikelt saadud kaotuse võiduks. Foto: Marko Saarm

Kell 17 on täiendatud võitnud AP Mets meeskonna nimekirja, mille võiskonna esindaja Sakalale läkitas.

Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste finaalseerias jagus visa võitlust viimase mänguni, mis lahenes paljukordse maakonna meistri AP Metsa aastase vahe järel troonile naasmisega.

Jaanuari lõpul alanud turniiri alustas kümme võistkonda. Kui viienda kuni kümnenda koha selgitamiseks pidasid meeskonnad omavahel ühe kohtumise, siis läinud laupäeval ja pühapäeval Viljandi spordihoones asetleidnud kulla- ja pronksiomanikku selgitavad lahingud koosnesid kahest mängust.

Laupäeval olid esimesena väljakul finalistid, tiitlikaitsja Hansa Ilutulestikud ja tunamullune võitja AP Mets. Kohtumine andis 75:64 võiduga järgmiseks päevaks üheksapunktilise edu Hansa Ilutulestikele. AP Metsa mängijad pöörasid aga kogu tänavuse turniiri viimaseks jäänud lahingus oma tagaajajarolli meistriseisuseks. Nad võrdsustasid finaalseeria seisu juba esimese kümne minuti jooksul ja edu enam käest ei andnud. AP Mets võitis kõik veerandajad, kohtumise 92:68 ja kogu finaalseeria 156:143.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles