Viljandi tahab politseilt abi valesti parkijate ohjeldamiseks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval oli Lossi tänaval üks auto pargitud just selle märgi taha, millest alates on 15 meetri ulatuses keelatud nii peatuda kui parkida.
Kolmapäeval oli Lossi tänaval üks auto pargitud just selle märgi taha, millest alates on 15 meetri ulatuses keelatud nii peatuda kui parkida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki Viljandis ei pea sõiduki parkimise eest sentigi maksma, valmistavad linnaametnikele peavalu need autojuhid, kes jätavad oma sõiduki sinna, kus jumal juhatab, ega hooli liiklusmärkidest.

Sestap võttis Viljandi linnavalitsuse liikluskomisjon kätte ja saatis pöördumise politsei- ja piirivalveameti peadirektori asetäitjale Joosep Kaasikule, Lõuna prefektile Tarmo Kohvile ja Viljandi politseijaoskonna juhile Künter Pedoskile.

«Viljandis on aastast aastasse süvenenud olukord, et parkimisnõudeid ja -korda eiratakse teadlikult ja järjepidevalt,» seisab kirjas. «Selguse huvides soovime rõhutada, et probleemiks pole juhuslikud rikkumised, vaid turvalisuse seisukohalt olulise eiramised.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles