Teatenaiskond rõõmustas pronksiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakotka klubi Viljandi N-20 klassi teatesõidu võistkond koos treener Urve Bergmaniga. Juhendajast vasakul seisab Teevi Tuul ning paremal on Katrin Kahu ja Seila Peek.
Põhjakotka klubi Viljandi N-20 klassi teatesõidu võistkond koos treener Urve Bergmaniga. Juhendajast vasakul seisab Teevi Tuul ning paremal on Katrin Kahu ja Seila Peek. Foto: Erakogu

Eelmise nädala lõpul jagati Pärnumaal Jõulumäel Eesti murdmaasuusatamise hooaja viimased meistrimedalid. Traditsiooniliselt olid tiitlivõistluste viimasel etapil kavas teatesõidud ja pikad klassikastiilis distantsid.

Viljandimaa sportlasi tegi kaasa napilt ning ainsa medali suutis koju tuua alla 20-aastaste neidude teatesõidukolmik Katrin Kahu, Teevi Tuul ja Seila Peek.

Sõidu kaks esimest etappi liikus Põhjakotka klubi Viljandi võistkond neljandal positsioonil. Ankrunaine Seila Peek suutis aga rajal mööda sõita võrulannast Ines Prantsist ja omadele pronksmedali tagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles