Noormehed astusid tiitli poole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi A-klassi käsipallimeeskond sai Eesti meistrivõistluste esimeses ringis kolm võitu ja läheb turniiri teisele etapile vastu täiseduga.
Viljandi A-klassi käsipallimeeskond sai Eesti meistrivõistluste esimeses ringis kolm võitu ja läheb turniiri teisele etapile vastu täiseduga. Foto: Marko Saarm

Reedel ja laupäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti A-klassi noormeeste käsipalli meistrivõistluste esimese ringi järel võttis liidripositsiooni sisse konkurente võõrustanud Viljandi spordikooli esindus.

1997. aastal ja hiljem sündinud noormeeste meistrivõistlustel teeb kaasa neli võistkonda, kes selgitavad võitjat kaheringise turniiriga. Viljandis alanud turniir saab järje 18. ja 19. märtsil Tapal.

Nagu ütles sel hooajal samas vanuseklassis juba Eesti karikavõistlused võitnud Viljandi spordikooli meeskonna treener Marko Koks, on võistkonna eesmärk kuldmedal, ent nagu avaring näitas, tuleb selle pärast veel kõvasti võidelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles